Η Eλένη  Βαϊτσου παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την επιτυχία που κατέγραψε το Μπρούσκο, η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν τότε σε σχέση με τον Αντρέα Γεωργίου.

Ήσουν από τις τυχερές κι η γνωριμία σου με τον Αντρέα Γεωργίου έγινε το «διαβατήριο» για να ξεκινήσεις την τηλεοπτική σου πορεία με μια μεγάλη επιτυχία, παίζοντας την Μελίνα στο Μπρούσκο. Πώς γνωριστήκατε και μπήκες στο σίριαλ;

Η συμμετοχή μου στο Μπρούσκο ήταν, εκτός από την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, κι αυτή που με έκανε να αντιληφθώ ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν σαν χόμπι. Ήμουν πολύ τυχερή που αυτό έγινε μέσα από μία τόσο επιτυχημένη σειρά. Δεν ήταν μόνο η αναγνωρισιμότητα που κέρδισα, αλλά πρωτίστως η εμπειρία που αποκόμισα  μέσα στα τέσσερα χρόνια απαιτητικής καθημερινής δουλειάς. Ο Αντρέας με επέλεξε μέσω casting tape που είχα κάνει για τελείς άλλο λόγο. Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν έλαβα τηλεφώνημά του για να μου προτείνει να παίξω στη δουλειά.

Με τον Αντρέα Γεωργίου τότε σας ήθελαν και ζευγάρι στη ζωή. Ήταν αλήθεια ότι ήρθατε κοντά; Σήμερα μιλάτε; Είχε γραφτεί ότι σταμάτησες το Μπρούσκο γιατί τσακωθήκατε. Είναι αλήθεια;

Ήταν μεγάλο σοκ για εμένα στην αρχή που βγήκαν δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι. Καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά. Πολύ γρήγορα ευτυχώς αντιλήφθηκα και τον τρόπο που λειτουργεί ο «κίτρινος Τύπος» και δεν ασχολήθηκα με τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν από εκεί και πέρα. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι που πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς δεν αφορά κανέναν. Εννοείται πως μετά από 4,5 χρόνια άψογης συνεργασίας παραμένουμε φίλοι και βρισκόμαστε όποτε μπορούμε και μιλάμε για τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, είναι κάτι που θέλουμε κι οι δύο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ