Η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή την περιοδεία της Reborn μίλησε τηλεφωνικά στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» με την ίδια να αναφέρεται στη ζωή με τον γιο της, αλλά και στη χαρά της που επιστρέφει στη σκηνή.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Μού έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Νιώθω σαν να αποφοίτησα, σα να άλλαξε κάτι μέσα μου. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3.5 μήνες αλλά…», ανέφερε η pop star.

Σε άλλο σημείο η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στην ομοιότητα που έχει ο γιος της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και μάλιστα τόνισε πιο αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο που θέλει για τον μικρό της.

Ελένη Φουρέιρα

«Μοιάζει στον Αλμπέρτο αρκετά και με χαροποιεί ιδιαίτερα, καταλαβαίνεις τους λόγους, αλλά παίρνει και κάτι με τη μαμά του. Θέλω να είναι καλά και καλό παιδί. Είναι εύκολο μωρό, είναι πολύ ήρεμο αλλά έχουμε και τα ζόρια μας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Θα τον πάρω μαζί μου τον γιο μου σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας μου, αν και είναι μικρούλης. Έχω άγχος για την περιοδεία μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μού έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο πιο πολύ από ποτέ», σημείωσε η διάσημη performer.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ