Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make up artist των celebrities μίλησε για την εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες που πέρασε η στενή του φίλη, Ελένη Φουρέιρα ενώ απάντησε και στο αν η δημοφιλής τραγουδίστρια θα παντρευτεί με τον Αλμπέρτο Μποτία. Παράλληλα, μίλησε και για το νομοθετικό κενό στην Ελλάδα σχετικά με τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών.

«Είναι πολύ δύσκολο παιδιά να σου συμβαίνει κάτι αγχωτικό, κάτι που έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, τόσο προσωπικό και να ακούς παράλληλα σε μια τηλεόραση ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό, ενώ εσύ φοβάσαι ότι δεν θα συμβεί. Η Ελένη Φουρέιρα φοβήθηκε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μπορεί να χάσει το μωρό της.

Ήμουν διακοπές στην Κρήτη όταν μου το ανακοίνωσε. Θυμάμαι ότι πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα 4-5 φορές. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ με την Ελένη για τον γάμο» δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Μεταξύ άλλων, ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε και για το νομοθετικό κενό στην Ελλάδα σχετικά με τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε και τα οποία τον οδήγησαν στην κατάθλιψη.

«Αυτή τη στιγμή, αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε συγγενείς και, εάν δεν υπάρχουν συγγενείς, σε ίδρυμα. Αυτό είναι το μελανό μας σημείο και γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ» δηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής.

«Κάποτε εμείς – που οι άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι – πληγωνόμασταν πάρα πολύ, γιατί το όπιο ενός κενού ανθρώπου είναι το bullying. Ήμασταν πολύ εύκολοι στόχοι. Κάποτε μηνύματα που παίρνω τώρα με έκαναν και έκλαιγα, με έστειλαν μέχρι και στον ψυχολόγο» παραδέχεται ο Παντελής Τουτουντζής για τα σχόλια που δέχεται.

«Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη επίσημα. Όμως, μέσα στην κατάθλιψη είπα: συγγνώμη, εγώ θα ζω έτσι, επειδή μπορεί να ξυπνήσει η κυρία Μαρία και να με βρίζει, γιατί απλά η κοινωνία με κάνει εύκολο στόχο; Όχι! Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη» εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός make-up artist.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ