Τις τελευταίες ώρες φήμες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της, ενώ μάλιστα η αιφνίδια διακοπή των συναυλιών της, στο πλαίσιο της περιοδείας της, έκανε αρκετούς να απορρήσουν και να ενταθεί η φημολογία που τη θέλει να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η τραγουδίστρια και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα ζευγάρι που δεν επιδιώκει την άσκοπη έκθεση, ωστόσο απολαμβάνουν την κοινή τους πορεία. Λίγο μετά τη φημολογία, λοιπόν, η performer κοινοποίησε δύο βίντεο με την ίδια στο σπίτι της. Στο ένα βίντεο, φορά ένα crop top όπου φαίνεται η κοιλιά της, ενώ στο άλλο χαλαρώνει με την αδερφή της, Ιωάννα, και τον φίλο τους Πέτρο στην πισίνα του σπιτιού της.

Ελένη Φουρέιρα

Ο φίλος τους φορά παιδικά μπρατσάκια κι η Ελένη Φουρέιρα κάνει έναν αστείο διάλογο μαζί του. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, η τραγουδίστρια του «El Telephone» κάνει ένα έμμεσο reaction στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγω για την πρώτη εγκυμοσύνη της.

Η τραγουδίστρια έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο HELLO Fashion! και μιλώντας στη Μαρία Κολλιάτσα είχε πει: «Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος». Παράλληλα, είχε μιλήσει για τον Αλμπέρτο Μποτία και είχε δηλώσει: «Ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Ελένη Φουρέιρα: Το δώρο του Αλμπέρτο Μποτία και το ερωτικό σημείωμα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ