Το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτα της με τον Dj Stephan περιμένει η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της πριν από λίγες ημέρες με μια ανάρτηση στα social media και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παραχώρησε για πρώτη φορά δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου γεγονότος.

«Νιώθω καλύτερα, το έχω μοιραστεί μαζί σας. Η κοιλίτσα φουσκώνει και θα φουσκώσει πολύ περισσότερο. Περίμενα να μπω στον 4ο μήνα για να ηρεμήσω λίγο. Υπήρχε η ανασφάλεια αν θα πάνε όλα καλά ή όχι», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού, αποκαλύπτοντας και σε ποιο μήνα της κύησης βρίσκεται.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής και δήλωσε: «Έχω πάρει 5-6 κιλάκια, αλλά πρέπει να προσέξω γιατί στην πορεία θα πάρω και σίγουρα περισσότερα. Τώρα είναι δύσκολο να προσέξεις πολύ και το βρίσκω και λίγο φυσιολογικό, αλλά δεν είναι καλό να ξεφύγεις πολύ στα κιλά για το μωρό».

Τέλος, για το φύλο του μωρού πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του μωρού. Ανυπομονούμε να μάθουμε. Ό,τι και αν είναι, καλοδεχούμενο. Ο σύντροφος μου νομίζω θέλει αγοράκι, νομίζω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ