Είναι το κορίτσι, το οποίο με τις πιο ‘El Diablo” διαθέσεις ταξίδεψε στην Ολλανδία για να σημειώσει για τη χώρα μας ακόμα μια μεγάλη επιτυχία. Και μετά την πρώτη της πρόβα, πλέον είναι δεδομένο αφού ενθουσίασε Κύπριους, Ελλαδίτες, eurofans, πρακτορεία ειδήσεων και όλους τους Ευρωπαίους.

H Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στην σκηνή με ένα ασημί haute couture φόρεμα by Σήλια Κριθαριώτη και με μια οπτική ψευδαίσθηση ενός καθρέφτη και μια άρτια ερμηνεία κατάφερε να είναι στην πρώτη 7αδα για τη μεγάλη νίκη.

Ενθουσιασμένη για την ανταπόκριση του κόσμου, των Κυπρίων, αλλά και των Ευρωπαίων, μας αποκάλυψε τις πρώτες της σκέψεις και τα συναισθήματα που την κατακλύζουν αποκλειστικά στο HELLO! Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, ΜΕ τα θετικά μηνύματα που παίρνει να της δίνουν δύναμη, ενώ ευχαρίστησε όσους διαδραμάτισαν ρόλο στο να… εκπληρώσει το όνειρο της και να συμμετέχει στον πιο διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού του κόσμου.

Η εκπρόσωπος μας ανέφερε στο HELLO!

Ακολουθήστε μας στα Social Media

“Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision. Η ατμόσφαιρα ήταν σούπερ και όλα πήγαν πολύ καλά. Τα σχόλια που πήραμε και συνεχίζουμε να παίρνουμε για το performance του “El Diablo” είναι θετικά και είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι. Ανυπομονώ για τη δεύτερη πρόβα μας, την Τετάρτη και, φυσικά, για τον ημιτελικό. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά το ΡΙΚ και την εταιρεία μου, την Panik Records, που είναι στο πλευρό μου και φυσικά, ευχαριστώ την Κύπρο μας και όλο τον κόσμο που συνεχίζει να με στηρίζει και να μου στέλνει την αγάπη και την θετική του ενέργεια. Love you guys! Είστε η δύναμη μου”

Για ακόμα μια χρονιά με συμμετοχή μάς κάνει περήφανους και η Ευρώπη μιλάει για την Κύπρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ