Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίζεται στον Βοτανικό με τον Γιώργο Σαμπάνη, και ανήκει στο δυναμικό του The Voice, έκανε μια εξομολόγηση σχετικά με τη νύφη της, η οποία έχει καταγωγή από τη Βραζιλία.

Η Ελληνίδα pop star απολαμβάνει τη συμμετοχή της στο The Voice και έκανε μια ωραία εξομολόγηση για τη σύζυγο του αδερφού της.

Η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε: «Έχω μάθει καινούργιες εκφράσεις! Στη νύφη μου που είναι Βραζιλιάνα της έχω μάθει τη λέξη σκουληκομυρμηγκότρυπα. Εγώ που δεν μιλάω και τόσο καλά ελληνικά, τα κατάφερα».

Το «The Voice» υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τις blind auditions στη φάση των Knockouts και ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν πλέον στις ομάδες τους από 33 φωνές και συνεργάζονται μαζί τους για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτό το δύσκολο έργο της προετοιμασίας αλλά και της επιλογής των κατάλληλων τραγουδιών δεν είναι μόνοι, καθώς έχουν κοντά τους αγαπημένους φίλους, ως guest coaches.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει στο πλευρό του τον good job nicky, ο Πάνος Μουζουράκης προσκάλεσε στο ΤΗΕ VOICE τον Γιάννη Γιοκαρίνη, η Έλενα Παπαρίζου εμπιστεύεται τον Θοδωρή Μαραντίνη ενώ ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τη Λένα Ζευγαρά.

Οι coaches μαζί με τους καλεσμένους τους, μελετούν τους επίλεκτους των ομάδων τους, επιλέγουν τραγούδια, παρατηρούν και διορθώνουν ερμηνευτικά και τεχνικά λάθη τους και τους συμβουλεύουν πώς θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα knockouts δεν είναι εύκολη υπόθεση! Οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

έλενα παπαρίζου

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ