Η Δούκισσα του Σάσεξ κάλεσε τους έφηβους να «αναγνωρίζουν την αξία, να εκτιμούν και να προστατεύουν» τις γυναίκες στη ζωή τους, σε μια επίσκεψη-έκπληξη σε σχολείο, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Τους παρακίνησε να γίνουν παραδείγματα προς μίμηση απέναντι στους άντρες οι οποίοι δεν ακολουθούν τις συγκεκριμένες κινήσεις σήμερα.

Η απροσδόκητη εμφάνισή της, στο Upper School του Robert Clack στο Dagenham του Ανατολικού Λονδίνου κέρδισε ένα κολακευτικό φιλί από έναν 16χρονο, ο οποίος είπε στους συμμαθητές του

«Είναι πραγματικά όμορφη, δεν είναι;».

Η ίδια δήλωσε στο λόγο της:

«Έχετε τις μητέρες, τις αδερφές σας, τις φίλες σας στη ζωή σας, προστατεύστε τις, βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται πολύτιμες και ασφαλείς και ας ενωθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κάτι που δεν είναι μόνο την Κυριακή, αλλά ειλικρινά να αισθάνεστε ότι είναι κάθε μέρα του έτους. Όταν σκεφτόμουν τι ήθελα να κάνω για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας φέτος, για μένα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να είμαι με τις γυναίκες του μέλλοντος μας. Και αυτοί είστε όλοι εσείς οι νέες γυναίκες εδώ καθώς και εσείς νέοι άνδρες που διαδραματίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό.»

Μέγκαν Μαρκλ: Με δημιουργία ποιάς διάσημης σχεδιάστριας επέστρεψε στο Λονδίνο;

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ