Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, ήταν η Δώρα Χρυσικού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της που την ταλαιπώρησε πρόσφατα. Η Δώρα Χρυσικού έπασχε από καρκίνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αρχικά θέλησε να αναφέρει πως πλέον είναι καλά και μπορεί να δει ξανά το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη στήριξη, τις συμβουλές και όσα μοιράζεται με γυναίκες που τυχαίνει να έρθουν σε επαφή μαζί της, διότι περνάνε την ίδια κατάσταση…

«Κάθε φορά που επικοινωνεί μία γυναίκα μαζί μου αισθάνομαι πως έκανα πολύ καλά που το μοιράστηκα διότι έχει να κάνει και με τη δική μου αποδοχή της νόσο. Αλλά και γιατί με ένα τρόπο δημιούργησα έναν ‘πρακτικό χάρτη, ότι δηλαδή μπορεί να το ακούσει ένας άνθρωπος. Εμένα με αγχώνανε τα πρακτικά ζητήματα, όπως το πού να φτιάξω μία περούκα κ.α.

Όλα αυτά για έναν άνθρωπο που έχει να διαχειριστεί τη νόσο φαίνονται βουνό. Το να δώσεις μικρά πρακτικά tips σε ένα άνθρωπο που κάνει χημειοθεραπείας είναι σημαντικά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές γυναίκες που πέρασαν από ένα κακό χειρουργείο και χρειάζεται να περάσουν και από άλλο για να το διορθώσουν».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γη της ελιάς», δεν έκρυψε τα συναισθήματα που την κυριαρχούσαν εκείνη την περίοδο και δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως κύριο ρόλο είχε ο φόβος και η ανασφάλεια για το «αύριο».

«Φοβόμουν ότι θα πεθάνω. Ήμουν τυχερή γιατί το σώμα μου ανταπεξήλθε. Όσο απομακρύνεσαι από τη νόσο ο φόβος μεταλλάσσετε σε κάτι άλλο, είναι ο φόβος για την υποτροπή. Σκέφτεσαι ‘’θα είμαι καλά;’’. Αλλά νομίζω πως οι άνθρωποι με τη δική μου ψυχοσύνθεση, που βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, νιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως μου δόθηκε μία νέα ευκαιρία. Έμαθα για εμένα πως είμαι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Οι οικείοι μου δεν είχαν αμφιβολία αλλά εγώ επειδή έχω μεγάλες μεταπτώσεις διάθεσης, είχα», πρόσθεσε η Δώρα Χρυσικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ