Ο Τάσος Ξιάρχο έδωσε σημάδια ζωής μετά την εξαφάνισή του από το σπίτι του στο Μενίδι. Η επανεμφάνισή του συνοδεύτηκε με μία μακροσκελή δήλωση, μέσα από την οποία ανέφερε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ενώ επανέλαβε τη συγγνώμη του για το bodyshaming που άσκησε στη νεαρή Μαρία.

Στο τέλος ωστόσο άφησε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, το TikTok βίντεο που δημιούργησε τελείωνε λέγοντας: “Ζούμε σε μία εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια”.

Η παρουσιάστρια που από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά του γνωστού χορογράφου, απάντησε με τον δικό της τρόπο στα νέα πυρά του. Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το υποστηρικτικό story του Νίκου Κοκλώνη.

Στο στιγμιότυπο, οι δυο τους βρίσκονται σε βιντεοκλήση ενώ ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε: “Αγάπη μου σημασία δεν έχει πόσο χοντρούς μας δείχνει η ζυγαριά αλλά πόσο ζυγίζει το μυαλό μας και να μην έχουμε χοντρούς τρόπους. Μπράβο @danai_barka. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος ζητάει συγγνώμη και ταυτόχρονα το αναιρεί βρίζοντας κάποιον άλλον“.

Στη συνέχεια, η ίδια καληνύχτησε τη διαδικτυακή της παρέα, γράφοντας: “Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο…πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ