Από εδώ και στο εξής η Demi Lovato δηλώνει non-binary και μάλιστα αλλάζει και τις αντωνυμίες από “αυτή” σε “αυτούς”, ανέφερε μεταξύ άλλων στους θαυμαστές της.

Οι non-binary άνθρωποι είναι εκείνοι οι οποίοι δεν ταυτίζονται ως άνδρες ή γυναίκες και δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες φύλου.

«Σήμερα είναι μια μέρα που είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι περισσότερα από τη ζωή μου σε όλους. Είμαι περήφανη που σας ενημερώνω ότι ταυτίζομαι ως non-binary και θα αλλάζω επίσημα τις αντωνυμίες μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο twitter.

Demi Lovato

Παράλληλα, είπε ότι προχώρησε σε αυτήν την απόφαση μετά από «θεραπεία και αυτοαναστοχασμό» τον τελευταίο χρόνο και τόνισε: «Χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες “αυτοί” αντιπροσωπεύεται καλύτερα η ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση του φύλου μου».

Η τραγουδίστρια είπε ότι εξακολουθεί να «μαθαίνει και να μπαίνει στον εαυτό της» και αποσαφήνισε: «Το κάνω αυτό για εκείνους που δεν μπόρεσαν να μοιραστούν ποιοι είναι πραγματικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρακαλώ συνεχίστε να ζείτε στις αλήθειες σας και ξέρετε ότι στέλνω τόση αγάπη σε εσάς».


Πολλοί fans της δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι -όπως υποστηρίζει το BBC- για την ανακοίνωσή της, ενώ άλλοι την περιγράφουν ως πρότυπο. Αυτή η κίνηση της τραγουδίστριας έρχεται μετά την ανακοίνωσή της τον Μάρτιο ότι ήταν πανσεξουαλική – δηλαδή όταν κάποιος προσελκύεται από άλλους, ανεξάρτητα από το φύλο τους.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Demi Lovato υπήρξε ειλικρινής υποστηρικτής των δικαιωμάτων ΛΟΑΤ+ kai και μαζί με τον Nick Jonas, ακύρωσαν περιοδείες στις πόλεις Raleigh και Charlotte των ΗΠΑ το 2016 μετά την ψήφιση ενός νόμου κατά των ΛΟΑΤ+ στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ το 2017, έγραψαν μια επιστολή στην κοινότητα ΛΟΑΤ+ για το περιοδικό Billboard, στο πλαίσιο του Pride Month.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ