Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος νόσησαν από κορωνοϊό, ενώ ο ηθοποιός συνεχίζει να νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο, κάτι που αναφέρθηκε και μέσα από το «Πρωινό», με την κατάσταση να είναι σοβαρή.

Η περιπέτεια για την δημοσιογράφο, όμως, τελείωσε, και έκανε μια ανάρτηση στο account της στο instagram, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ριψοκίνδυνη κατάσταση με την οποία έρχεται αντιμέτωπος ο σύντροφός της.

Χριστίνα Πολίτη Κώστας Σπυρόπουλος

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση… Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε, να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε. Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια. Πόσον καιρό να ζεις μακριά από φίλους; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη. Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα… μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακρυά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου…»

Η Χριστίνα Πολίτη από την Ακρόπολη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Politi (@cosmopoliti)

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ