Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada, κάνουν καλοκαιρινές διακοπές και η σχεδιάστρια μόδας χαίρεται κάθε στιγμή με τη μικρή της. Μετά τη Σαμοθράκη, όπου και έκαναν διακοπές με τη νονά, Σίσσυ Χριστίδου, πλέον βρίσκονται στο νησί της Πάρου.

Η Ada ζωγραφίζει με τη θεία της, όπως μας ενημέρωσε η Χριστίνα, και η μικρούλα φαίνεται να περνά όμορφα και δημιουργικά. Με απλωμένα όλα τα σύνεργα και την καθοδήγηση της ζωγράφου θείας, η Ada δημιουργεί.

Η Χριστίνα Κοντοβά φέρνει την Ada σε επαφή με τη φύση, τής χαρίζει στιγμές στα ελληνικά νησιά, επισκέπτονται μαζί αξιοθέατα, χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και βέβαια απολαμβάνουν τη θάλασσα.

Η μικρούλα λίγο πριν επιστρέψει στο σχολείο και στην Αθήνα παίζει, ζωγραφίζει, και κάνει τη μητέρα της να χαμογελά από ευτυχία.

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά. Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες», ανέφερε πριν λίγο διάστημα η μητέρα της μικρής.

Σκέφτεται να χαρίσει ένα αδερφάκι στην μικρή Ada; «Δεν μας το έχει συζητήσει καθόλου και ελπίζω να μην το κάνει. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δούμε. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ή να κάνω βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσω ξανά. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω το τώρα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ