Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς από τη στιγή που κράτησε τις κόρες της στην αγκαλιά της η ζωή της έχει γίνει πιο όμορφη.

Η δημοφιλής content creator και ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισαν την Αριάνα και τη Φιλίππα στη ζωή το καλοκαίρι του 2021 και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κάτι που έχουν εξωτερικεύσει κι οι δύο τόσο μέσα από τα social media όσο και μέσα από συνεντεύξεις. «Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», είχε αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης στην πρόσφατη συνέντευξή του στο “Πρωινό”.

Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, προχώρησε σε Q&A με τους followers της κάνοντας αποκαλύψεις για την , ενώ παράλληλα κοινοποίησε όμορφες εικόνες των κοριτσιών της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον προβληματισμό που είχε πριν κατορθώσει να κυοφορήσει αλλά και στον σταδιακό αποθηλασμό και τον λόγο για τον οποίο συνέβη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ