Η Cara Delevingne  παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας ότι δυσκολεύτηκε να μεγαλώσει, νιώθοντας απομονωμένη «ως queer παιδί».

Το 29χρονο μοντέλο και ηθοποιός, που προσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να «περιπλανιέται κατά καιρούς» στα νεανικά της χρόνια και ενώ «οι αδερφές της έκαναν ό,τι μπορούσαν για να είναι εκεί».

Η Cara Delevingne μίλησε για τα βιώματά της κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης κοινής συνέντευξης με τις αδερφές της, την 35χρονη Poppy και την 36χρονη Chloe, αποκαλύπτοντας ότι είναι ακόμα σε αυτό το ταξίδι «και θα συνεχίσει να είναι» για το υπόλοιπο της ζωής της.

«Σύντομα συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι το ίδιο, όλοι μας έχουμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά μου έδειξαν τα πιο θεμελιώδη πράγματα που έπρεπε να μάθω στη ζωή», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Η ίδια περιέγραψε τη σχέση της με τις τρεις αδερφές της, δηλώνοντας ότι πάντα έβλεπε τον εαυτό της «ως επαναστάτρια», όχι ως «κάποια που θέλει να παραβεί κανόνες αλλά ως κάποια που θέλει να τους αμφισβητήσει», προσθέτοντας: «Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο μπορεί να είμαι η πιο άτακτη από τους τρεις μας». Οι τρεις αδερφές συνεχίζουν να στηρίζουν η μία την άλλη, με την Chloe να παραδέχεται ότι νιώθει περήφανη για τη μικρότερη αδερφή της: «Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που μιλάει για την ψυχική υγεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ειδικά από την ανατροφή που είχαμε».

Η Poppy σχολίασε επίσης την επαγγελματική σταδιοδρομία της αδερφής της, προσθέτοντας ότι «έκανε ένα ή δύο κάστινγκ και αυτό ήταν. Είναι σούπερ μόντελ».

Η Cara Delevingne εκτοξεύτηκε όταν μπήκε στον κόσμο της μόδας, ωστόσο αποφάσισε να μεταβεί στην υποκριτική, αποκαλύπτοντας ότι ως μοντέλο πάντα ένιωθε ότι «προσπαθούσε συνεχώς να ταιριάζει σε ένα καλούπι», ενώ τόνισε: «Με την υποκριτική κατάφερα να κατανοήσω τα συναισθήματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ