Η ηθοποιός και μεπιχειρηματία Αθηνά Οικονομάκου είναι αναντίρρητα μια γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της. Για εκείνη το στυλ είναι equal της αισθητικής κι έτσι φροντίζει να επιμελείται την εικόνα της με προσοχή.

Σε ένα διάλειμμα από την «Τρελή του Σαγιό», το θεατρικό έργο που παρουσιάζεται στο Παλλάς, η Αθηνά απόλαυσε τη βόλτα της στη φύση της Στεμνίτσας, όπου βρίσκεται οικογενειακά, και μάλιστα έκανε το ιδανικό outfit για χαλαρές καθημερινές στιγμές.

Η Αθηνά Οικονομάκου κοινοποίησε ένα βίντεο όπου απαθανατίζεται με το must have puffer μπουφάν, ένα hoodie φούτερ, αθλητικό κολά και αθλητικά παπούτσια. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα τζόκεϊ σε μαυρο χρώμα και με logo, ενώ με αυτόν τον τρόπο τονίστηκαν και τα ξανθά πλέον μαλλιά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει και αδυναμία στα glam looks, καθώς στην οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε για την υποδοχή του 2023, επέλεξε ένα κόκκινο καλαίσθητο φόρεμα.

Στην εν λόγω λήψη ποζάρει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τα παιδιά τους Σιένα και Μάξιμο, ενώ εύχεται «καλή χρονιά».

Η Αθηνά Οικονομάκου στη φύση

Με ωραία διάθεση
Με τον σύζυγό της

H Αθηνά Οικονομάκου απογείωσε το look της με το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ