Αρχές Ιουνίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, με την ηθοποιό και το σύζυγό της να χαρίζουν ένα αδερφάκι στον γιο τους Μάξιμο.

Η δημοφιλής ηθοποιός, στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! είχε μιλήσει για τον ερχομό της Ηλέκτρας-Σιέννα και είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της, την αντίδραση του Μάξιμου αλλά και στον τρόπο που φροντίζουν εκείνη και ο Φίλιππος Μιχόπουλος να μην κάνουν τον μικρό Μάξιμο να αισθάνεται διαφορετικά με την έλευση της μικρούλας.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο HELLO! ότι διαθέτει έναν καλό μεταβολισμό και αισθάνεται τυχερή γι’ αυτό, λέγοντας: «Φεύγουν τα κιλά! Νομίζω πως οφείλεται αποκλειστικά στον μεταβολισμό», ενώ σε άλλο σημείο είχε προσθέσει: «Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους η απώλεια κιλών συμβαίνει εύκολα», αποσαφηνίζοντας παράλληλα ότι κατά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε 18 κιλά!

Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπον, κοινοποίησε μια σειρά φωτογραφιών και ένα story όπου ποζάρει σε ολόσωμο mood και εκτός από το ιδιαίτερο στυλ της, καταλαβαίνουμε ότι η σιλουέτα της έχει επανέλθει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ