Καλεσμένη στο The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Βίκυ Καγιά τη νύχτα της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια του GNTM μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή και την ενασχόλησή της με τον χώρο της τηλεόρασης, εξηγώντας γιατί δεν οφείλει συγγνώμη σε κανέναν!

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν. Όπως εξηγεί η ίδια «Στο λέω, Γρηγόρη, με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ότι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο».

«Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει «μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ» και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και το αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά. Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη».

Ενώ κατέληξε ρίχνοντας μια ατάκα-φωτιά για όσους την διαβάλλουν! Συγκεκριμένα, πρόσθεσε ότι «Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί».

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ