Απόψε θα απολαύσουμε τον τελικό του J2US μέσα από τον ALPHA Κύπρου, στις 21:00. Στον τελικό, κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Μιλώντας την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στα συναισθήματά του λίγο πριν διαγωνιστούν στον τελικό.

«Υπέροχη εμπειρία, έχω μάθει πολλά πράγματα. Ο Μαυρίκιος είναι τέλειος καθηγητής… Όλο αυτό που νιώθω από τον κόσμο είναι ευλογία, μας στηρίζουν τόσο πολύ, είναι η μεγαλύτερη νίκη, νιώθω ότι έχουμε ήδη κερδίσει στο παιχνίδι και στις καρδιές του κόσμου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με τη σειρά του, αποκάλυψε ότι «Τραγούδησε τα πάντα, μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε όλα τα είδη. Φαντάσου ότι τώρα που μιλάω και κλείνω δουλειές, μου την ζητάνε να τραγουδάει μαζί μου».

Μετά την αποκάλυψη του Μαυρίκιου, η Αριστοτέλους τον ρώτησε πως ανταποκρίνεται στις προτάσεις με τον γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη να δίνει τη δική του απάντηση!

Δείτε το απόσπασμα στο 2:10 και τι είπε ο Μαυρίκιος:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ