Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να… σηκώσει τον χέρι».

Με αφορμή τον ρόλο της, όπου υποδύεται μια ομοφυλόφιλη γυναίκα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και αποκάλυψε πως η αδελφή της είναι ομοφυλόφιλη και μάλιστα το αποκάλυψε σε μικρή ηλικία στην οικογένειά της.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δεν έκρυψε πώς όταν το έμαθε σοκαρίστηκε, αλλά ήταν δίπλα στην αδελφή της και την στήριξε.

«Η Δήμητρα είναι ομοφυλόφιλη και δεν θεωρώ ότι είναι πρόκληση. Δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάτι διαφορετικό. Δεν θεωρώ ως κοινωνία ότι είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με τους ομοφυλόφιλους. Ένα μεγάλο ποσοστό έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ οι υπόλοιποι δεν το αποδέχονται. Συμβαίνει αυτό σε μία κοινωνία, δεν μπορούμε κάποιον να πιέσουμε να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου. Εγώ χαίρομαι που είμαι μέσα στο 1/3 που το έχει αποδεχτεί», είπε αρχικά για τον ρόλο της η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και συνέχισε για την αδερφή της, η οποία σε αρκετά νεαρή ηλικία ανακοίνωσε στην οικογένειά της τις προτιμήσεις της.

«Εμένα και στο περιβάλλον μου η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πάρα πολύ. Μικρή όταν μας το είπε αρχικά σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρή σε ηλικία, δεν ήξερα ότι έχει ήδη αποφασίσει, έχει κατασταλάξει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν δίπλα της. Οι οικογένειες στηρίζουν τα παιδιά τους, σε ότι επιλογή και να κάνουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ