Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής της “Καλύτερα δε γίνεται” αναφορικά με τους ξένους όρους που ακούγονταν στην πρεμιέρα του reality μόδας και έκανε κάποια σχόλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε αρχικά τα αυστηρά σχόλια με τα οποία έχουν αντιμετωπιστεί οι νέες παίκτριες από κάποιους κριτές και δεν έκρυψε την ενόχλησή της ενώ μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της συμπάθεια απέναντι στην Κύπρια παίκτρια που δέχτηκε τα πυρά της Βίκυς Καγιά.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι δυσκολεύεται να παρακολουθήσει ορισμένες συνομιλίες ανάμεσα στους κριτές γιατί χρησιμοποιούν πολλούς ξένους όρους. Με αφορμή τους υπότιτλους που τέθηκαν σε μια εκτενή αναφορά της Σοφίας Χατζηπαντελή στην οικογένειά της και στην Κύπρο η Ναταλία Γερμανού σχολίασε:

Δεν είναι καλή ιδέα να τους κρατήσουν τους υπότιτλους γενικά; Γιατί γενικά χάνονται ονόματα, δεν είναι δυνατόν να ξέρουν όλοι αυτούς τους όρους που χρησιμοποιούν οι ίδιοι. Ας μπαίνουν υπότιτλοι εγώ τη ρίχνω την πρόταση στο τραπέζι. Και το λέω για μένα. Χάνω πολλά. Μα τσακώνονται στα αγγλικά γιατί μιλάει η Σοφία αλλά και η Βίκυ“.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ