Σαν σήμερα το 1996 η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκαν.  Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη θέλησε να ακούσει τον τραγουδιστή ζωντανά την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ τίμησε την επέτειό τους κοινοποιώντας ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τον γάμο τους, όπου κρατιούνται από το χέρι. Σαν σήμερα, οι δύο τους θα έκλειναν 26 χρόνια γάμου, ωστόσο ο αναπάντεχος χαμός του και σε ηλικία 81 χρόνων έπεσε σαν κεραυνός.

Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Εκείνη είχε μαγνητίσει τα βλέμματα με το δαντελένιο νυφικό της κι εκείνος κομψός και κύριος στο πλευρό της. Η απώλειά του συγκλόνισε άπαντες, τη σύζυγό του, την κόρη τους Μαρία Βοσκόπουλου και όλους τους θαυμαστές του.

Ωστόσο, θα μείνει αναλλοίωτη η φωνή του στη συνείδηση όλων, με τα τραγούδια του να μας συντροφεύουν για χρόνια. Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε -και συνεχίζει να αποτελεί -, έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, με μια πλούσια μουσική παρακαταθήκη.

Το κοινό ακούει με πάθος τη μουσική του, η φωνή του ηχεί ακόμα στα ραδιόφωνα και η Άντζελα Γκερέκου τον κρατά ζωντανό στη μνήμη της και στη μνήμη πολλών. Η ίδια δημοσιεύει στιγμές τους ανά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι άνθρωποι που την ακολουθούν τη στηρίζουν με τα σχόλιά τους και τα μηνύματά τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ