Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε ο Στάθης Αγγελόπουλος το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός τραγουδιστής εξέφρασε την αιχμηρή προσωπική του άποψη για την συνάδελφο του, Άντζελα Δημητρίου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όσον αφορά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο λαϊκός τραγουδιστής ανέφερε ότι «Είχαμε συζητήσει για ένα αφιέρωμα στον πατέρα μου, αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν έγινε ποτέ».

«Είχα κακή συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου γιατί η λαίδη σαν λαίδη είναι λίγο περίεργη και δύστροπη. Αυτοί οι άνθρωποι, που τους έχετε αγαπήσει πάρα πολύ, δεν είναι έτσι», δήλωσε για την δημοφιλή τραγουδίστρια.

«Μου έχει συμβεί να απατηθώ και έχω απατήσει κιόλας. Πάντα όμως στο τελείωμα μιας σχέσης. Καλύτερα αυτά τα πράγματα να ξεκαθαρίζονται, δεν θες και δεν προχωράει άλλο ας τελειώνουμε και να κάνεις τη ζωή σου» πρόσθεσε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ