Η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τη συνέντευξή τους στην Όπρα αποκαλύφθηκε στο δεύτερο μέρος των νέων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan».

Η Μέγκαν είχε αναφέρει ότι, όταν ήταν έγκυος στον Άρτσι, ένα ανώνυμο μέλος της βασιλικής οικογένειας προκάλεσε «ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί». Ερωτηθείσα εάν υπήρχαν ανησυχίες ότι το παιδί της θα ήταν «πολύ καστανό» και αυτό θα ήταν πρόβλημα, η Δούκισσα είχε πει: «Νομίζω ότι αυτό θα ήταν πολύ επιζήμιο για αυτούς».

Διαβάζοντας τη δήλωση δυνατά στο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ τους, η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε όσα ειπώθηκαν από το Παλάτι και τη μονάρχη: «Όλη η οικογένεια είναι λυπημένη που μαθαίνει την πλήρη έκταση του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν».

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδιαίτερα αυτό της φυλής, είναι ανησυχητικά. Αν και ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια ιδιωτικά. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας». Στη συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ σταμάτησε.

Όταν ο Χάρι έλαβε ένα μήνυμα από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, έδειξε στη σύζυγό του το τηλέφωνο και εκείνη είπε: «Τι κοιτάζω; Ουάου. Ο Χάρι μόλις έλαβε ένα μήνυμα από τον αδερφό του». «Μακάρι να ήξερα τι να κάνω», ανέφερε ο Δούκας του Σάσσεξ. Η Μέγκαν σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει, λέγοντας: «Το ξέρω. Ας πάρουμε μια ανάσα. Πάρε λίγο αέρα και μετά αποφάσισε».

Ο Χάρι μίλησε για την κατάρρευση της σχέσης του με τον Γουίλιαμ στο πέμπτο επεισόδιο, λέγοντας: «Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει, και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που απλά είναι αναληθή… και η γιαγιά μου κάθεται εκαι τα υπομένει ήσυχα όλα».

Ο πρίγκιπας Χάρι στη συνέχεια έκανε την εξής τοποθέτηση: «Το πιο λυπηρό μέρος ήταν αυτό που δημιουργήθηκε μεταξύ εμένα και του αδελφού μου… Άρα, σε κάποιο βαθμό, είναι ήδη ριζωμένη μέσα του η επιβίωση και η συνέχιση αυτού του θεσμού». To ντοκιμαντέρ του Netflix αξίζει να σημειωθεί πως έχει σπάσει ρέκορ τηλεθέασης!

Μέγκαν Μαρκλ: «Με πέταξαν στους λύκους»

Tο κοινό στηρίζει την Καμίλα μετά το ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι

Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο μετακόμισαν στην Καλιφόρνια

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ