Νέα, εργασιομανής και αεικίνητη, η Αννίτα Δημητρίου είναι ίσως η καλύτερη εκπρόσωπος των βουλευτών «νέας κοπής». Αποδεχόμενη με χαρά την πρόταση για podcast η μας μίλησε για όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για την ίδια . Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών στην Κύπρο αλλά και αγωνίστρια κατά του σεξισμού η 35χρονη βουλευτής απάντησε σε όλα. Μάλιστα, μοιράστηκε μαζί μας και τις αγαπημένες της ταινίες στο Netflix αλλά για το αν έβλεπε τον εαυτό της στο ανώτατο αξίωμα της δημοκρατίας.

Ερωτηθείσα ποια γυναίκα αποτελεί πρότυπο για την ίδια , απάντησε ότι θαυμάζει τη μητέρα της όσο κλισέ και αν ακούγεται,γιατί  όπως μας είπε την στήριξε σε όλες της , τις αποφάσεις εστώ και σε κάποιες ο πατέρας της διαφωνούσε, αλλά και για το γεγονός ότι είναι πολύ σύγχρονη και ανοιχτόμυαλη.

Στην συζήτηση για τον σεξισμό η Αννίτα Δημητρίου δηλώσε ότι στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη ο σεξισμός έχει ταυτότητα και αυτή είναι γένους θηλυκού, ενώ εξομολόγηθηκε με ειλικρίνεια ότι «όλες οι γυναίκες που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά έχουν βιώσει σεξισμό» συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας.

Απαντήσεις έδωσε και για το πως διατηρεί την ισορροπία στο σπίτι με τον σύζυγο της, αφού η ίδια λόγω των υποχρεώσεων της δουλεύει πάρα πολλές ώρες .

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ