Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του και τις τραγικές στιγμές που πέρασε μαζί με τη σύζυγο του Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους Δημήτρη.

Ο τραγουδιστής σχολίασε πως η κατάσταση που βίωσε, θύμιζε ταινία του Hollywood και πως πριν από αυτό ποτέ δε φαντάστηκε ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο σε εκείνον.

Ο Διονύσης Σχοινάς είπε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, “ανέβασε μας πάνω”, όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν”.

Ο τραγουδιστής εξήγησε τι έκανε ο γιος του όση ώρα διαδραματιζόταν οι εφιαλτικές στιγμές λέγοντας:

”Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν, αλλά δεν μας έδεσαν. Είμαστε καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν”.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ