Η γνωστή δικηγόρος διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην ζωή της.

Η κόρη του Τάσου και της Φωτεινής Παπαδοπούλου είναι μια δυναμική γυναίκα, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του παιδιού, ενώ έχει διοριστεί ως Σύμβουλος της Ad Hoc Υπουργικής Επιτροπής για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε έφερε στον κόσμο το γιό της που πήρε το όνομα του παππού του και του θείου του, δηλαδή Τάσος και Παναγιώτης.

Ο λόγο που αποφάσισε να δώσει στο παιδί της δύο ονοματα είναι γιατί όπως λέει η ίδια “δεν ήθελα να εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν θα τον εκφράζει”.

Συγκεκριμένα είπε:

“Τάσος – Παναγιώτης. Το Παναγιώτης είναι το όνομα του θείου μου, τον αδερφό του πατέρα μου, ο οποίος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήθελα να έχει δυο ονόματα. Το “Τάσος Παπαδόπουλος” κρύβει μια ιστορία για πολλούς και δεν ήθελα να εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν θα τον εκφράζει. Να μην έχει την ευθύνη.. Ήθελα να γνωρίσει και άλλον έναν σπουδαίο άνθρωπο, όπως ο Πάνος, ο οποίος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Υπάρχουν πολλά είδη δημόσιων ανθρώπων. Ήθελα να αντιληφθεί ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά και να επιλέξει όποιον δρόμο θέλει.”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ