Η Σακίρα μοιράστηκε τις θετικές σκέψεις της για το νέο έτος, παροτρύνοντας το κοινό να κάνει πνευματική θεραπεία και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Η ανάρτηση που κοινοποίησε η Κολομβιανή τραγουδίστρια, ήταν γραμμένη στα αγγλικά και τα ισπανικά. «Ακόμα κι αν οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Σακίρα αναφέρθηκε σε αυτούς που μας προδίδουν. «Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους. Όταν αντιμετωπίζετε περιφρόνηση, συνεχίστε να αναγνωρίζετε την αξία σας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί παρά απρεπείς. Περισσότεροι άνθρωποι με ενσυναίσθηση παρά αδιαφορία. Αυτοί που φεύγουν είναι λιγότεροι από τους πολλούς που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι μάταια, ποτίζουν το χώμα από το οποίο θα ξεπηδήσει το μέλλον μας και μας κάνουν πιο ανθρώπινους, ώστε ακόμα και όταν υποφέρουμε από στενοχώρια να συνεχίσουμε να αγαπάμε», κατέληξε η ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Σακιρα είχε ένα ταραχώδες 2022, με οικογενειακά προβλήματα υγείας και τον χωρισμό της από τον μακροχρόνιο σύντροφό της Ζεράρ Πικέ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στα μέσα του 2022, με μια κοινή δήλωση με το Reuters. «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», έγραψαν. «Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους».

Ο Πικέ και η Σακίρα έχουν δύο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα. Μετά από μια συζήτηση για την επιμέλεια, φαίνεται ότι η Σακίρα θα μετακομίσει στο Μαϊάμι με τους γιους της, με τον Πικέ να μπορεί να περνάει 10 μέρες μαζί τους το μήνα.

Σακίρα  shakira

Μιλώντας για τη χρονιά της στο Elle, η star ξεκαθάρισε ότι η χρονιά ήταν «απίστευτα δύσκολη» για τα παιδιά της. «Προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση μπροστά στα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να τους προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα νέα στο Διαδίκτυο και απλώς τα επηρεάζουν;».

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ