Επέστρεψαν από την Ιταλία και το Τορίνο οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής της φετινής Eurovision. Η Αμάντα Γεωργιάδη που κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Die Together» δήλωσε: «Νιώθω καλά, είμαι περήφανοι και ελπίζω να είναι και περήφανοι οι Έλληνες. Ήταν πάρα πολλά καλά τραγούδια φέτος και είμαι ευχαριστημένη με την 8η θέση».

Όσο για την νίκη της Ουκρανίας δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τραγούδι, ήταν καλά τα παιδιά και το άξιζαν»Αμάντα Γεωργιάδη: Η εμφάνιση που της χάρισε την 8η θέση στον τελικό της Eurovision

Η Αμάντα Γεωργιάδη εντυπωσίασε το κοινό στο Τορίνο με την ερμηνεία της. Το τραγούδι αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντάνεψε» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, και τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb. Η Αμάντα Γεωργιάδη ερμήνευσε τη μπαλάντα της με ένα ρούχο της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ