Τίτλοι τέλους στη σχέση του Αλέξη Παππά και της Αλέσια!

Μετά την αποχώρηση του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς έβαλε ως προτεραιότητα να βρει και να επανασυνδεθεί με την Αλέσια, ώστε να συνεχίσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση. Άλλωστε, της είχε πει να τον περιμένει να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι δυο τους, βρέθηκαν για διακοπές στο Ντουμπάι, μίλησαν αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές για την σχέση τους, έκαναν ρομαντικές εκπλήξεις ο ένας στον άλλον και μάλιστα μοιράστηκαν και κοινές φωτογραφίες τους.

Λίγο αργότερα όμως, η διαγραφή της κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram γέννησε ερωτηματικά για την εξέλιξη της σχέσης τους, με δημοσιεύματα να ισχυρίζονται πως έχουν χωρίσει. Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα το πρωί η ξανθιά καλλονή μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” όπου παραχώρησε δηλώσεις.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα, τους λόγους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Όπως ανέφερε:

“Χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ερωτευμένοι αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες. Ήταν μια απόφαση κι από τις δυο πλευρές. Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις κι ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που θα ήθελα για τον σύντροφό μου. Ο τρόπος που έχω μεγαλώσει κι η παιδεία μου με κάνει να έχω έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπω τα πράγματα. Για εμάς το σ΄αγαπώ έχει μια άλλη αξία. Δεν έχω σχέση με κάποιον άλλον και κάθε ημέρα ως επιχειρηματίας, είμαι σε επαφή με πολλές κυβερνήσεις. Ο Αλέξης λέει άλλα και κάνει άλλα. Αυτά που λέει θα πρέπει να έχουν μια συνέπεια. Μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δεν παίζεις με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μακάρι να κάνει αυτά που θέλει και να είναι ελεύθερος στις επιλογές του”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ