Με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Κατερίνα Καινούριου μοιράστηκε την άποψη της περί του θέματος και μίλησε γενικότερα για τα άτομα που κατά καιρούς απασχολούν εξαιτίας της προσωπικής τους ζωής.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εξέφρασε την ενόχληση και την αγανάκτηση της για το γεγονός ότι αυτά τα άτομα που βρίσκονται στο επίκεντρο, γίνονται πολλές φορές «στόχοι» και ως αποτέλεσμα έχουν να αντιμετωπίσουν προσωπικές επιθέσεις. Η Κατερίνα Καινούριου, δήλωσε πως -ίσως- ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτές τις στιγμές είναι να μην κάνεις τίποτα.

Συγκρίνοντας την κατάσταση με την ένταση και τη διαμάχη στην οποία βρίσκονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Super Κική, η Κατερίνα Καινούριου δήλωσε: «Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας -για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, έχει δικαίωμα ο καθένας να λέει ό,τι θέλει – και λέει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχά του. Είναι τόσο χυδαίο αυτό και επικίνδυνο, που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις ή να μην ασχολείσαι καθόλου».

Στη συνέχεια και με αφορμή τα σχόλια που αφορούν το πρόσωπο της, ειδικά μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη φωτογραφία και το παθιασμένο φιλί που ανταλλάζει η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, η παρουσιάστρια πρόσθεσε:

«Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα και πάρα πολλούς άλλους που αυτή την περίοδο βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω – αν το έχω κάνει, είμαι απαράδεκτη επιεικώς – αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ