Έξαλλη με τον Γιώργο Λιάγκα με την ατάκα που είπε χτες στη Φωτεινή Πετρογιάννη, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό που είπε χτες στον αέρα, δεν το κάνει στη ζωή του έξω».

Ένας διάλογος που είχε χτες στον αέρα του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας με τη συνεργάτιδά του Φωτεινή Πετρογιάννη, έφερε την ίδια σε δύσκολη θέση και… εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία δεν κρατήθηκε σήμερα από το να σχολιάσει σήμερα στο «MEGA Καλημέρα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Μου λέει ο κόσμος έξω ότι είσαι το πιο αγέλαστο τηλεοπτικό πρόσωπο» και τη ρώτησε: «Γιατί δεν γελάς;». Εκείνη του απάντησε λακωνικά «Καλημέρα και σε σένα!» και στη συνέχεια, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε τι την προβληματίζει, του είπε: «Η επικαιρότητα. Οι άνθρωποι που στα λένε γελάνε;».

Αφροδίτη Γραμμέλη
Η χτεσινή ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στη Φωτεινή Πετρογιάννη πέρασε κάθε άλλο παρά απαρατήρητη. (Photo: instagram/fotinipetrogianni_)

Σχολιάζοντας σήμερα όλο το διάλογο μεταξύ των δύο συνεργατών, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε λόγο για μεγάλη αγένεια από την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα, ενώ υπονόησε ότι είπε ό,τι είπε για να κάνει νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Είδαμε μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια ο κύριος Γιώργος Λιάγκας. Εγώ θα πω ότι σαφέστατα ο Γιώργος θέλει να βγάλει τον τίτλο, τον έβγαλε. Έπαιζε χθες στα σάιτ, σήμερα τον σχολιάζουμε εμείς. Αυτό δεν το λες… Να προσβάλει έτσι την κοπέλα που κάθεται δίπλα;».

αφροδίτη γραμμέλη
H Aφροδίτη Γραμμέλη δεν χαρίστηκε στον Γιώργο Λιάγκα. (Photo: instagram/afroditiag)

Και στη συνέχεια, προχώρησε και στην απάντηση που του έδωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Αυτό το “καλημέρα και σε εσένα” ήταν η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει. Ξέρεις τι με εξοργίζει στον Γιώργο; Αυτό που έκανε τώρα στον αέρα, στη ζωή έξω δεν τον κάνει. Είναι φοβερό αυτό με τον Λιάγκα ρε φίλε!».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ