Είναι μόλις 28 ετών αλλά η δουλειά της – εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση – την έχει ξεχωρίσει και εδώ και λίγες μέρες όλοι συζητάνε γι’ αυτήν. Ο λόγος για την σεφ Κωνσταντίνα Μητσοτάκη που τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως σεφ του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η νεαρή μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στην κάμερα του “Happy Day”  για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της ενώ ξεκαθάρισε για τη συγγένεια με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη έχει μακρινή συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Ο πατέρας της, Γιάννης Μητσοτάκης ήταν δεύτερο ξάδελφος του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η 28χρονη πάντως δε νιώθει ότι έχει να κρύψει κάτι και σίγουρα ότι κατέχει ένα τόσο σημαντικό πόστο δεν οφείλεται σε αυτή τη συγγένεια αλλά στις εξαιρετικές σπουδές της στην πιο διάσημη γαλλική σχολή μαγείρων, τη Le Monde, όπου οι συμμαθητές της, την αποκαλούσαν model chef!

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη μακρινή συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θέλω να ενημερώσω ότι αυτό με τη μακρινή συγγένεια, ισχύει. Έχω πολύ μακρινή συγγένεια. Από εκεί και πέρα, το καφέ και το εστιατόριο της Βουλής ανήκουν σε ιδιώτη, δεν έχω κάποια σύμβαση με τη Βουλή, δεν πληρώνομαι από το ελληνικό Δημόσιο. Πληρώνομαι από ιδιώτη εργοδότη και δεν έχει καμία σχέση το όνομά μου με αυτό. Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη περιέγραψε πώς έγινε η πρόσληψή της ως σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ επεσήμανε: «Με ενόχλησε που έγραψαν ότι υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Μισελέν και πήραν εμένα…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ