Στην ελληνική λίστα “30 under 30” κατόρθωσε να μπει η 27χρονη Ναταλία Χαντζή, η οποία ασχολείται με τον τουρισμό και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε αυτόν.

Η 27χρονη εργάζεται ως general manager σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, ενώ αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ του Λονδίνου, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα μας και να ασχοληθεί με τον τουρισμό.

Η Ναταλία Χαντζή μίλησε στην εκπομπή “T-Live” και στην Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε αρχικά: «Ξεκίνησα να είμαι general manager σε ηλικία 21 ετών. Οπότε σήμερα έχω ένα ξενοδοχείο, το οποίο τηρεί τα standards πολύ υψηλά όσον αφορά στη διαμονή και στη γαστρονομία»

Στη συνέχεια, δήλωσε στην παρουσιάστρια του Alpha κάποια από τα συστατικά της επιτυχίας: «Σίγουρα είναι η πολλή δουλειά, ώστε να ξέρουμε συνέχεια τι είναι αυτό το οποίο ζητά ο πελάτης και στη συνέχεια να προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του. Και όχι μόνο να τις καλύψουμε αλλά να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να ανακαλύπτουμε καινούριους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Παράλληλα, επισήμανε τη διαφορετικότητα του ξενοδοχείο και αναφέρθηκε στις καινοτόμες υπηρεσίες του: «Ουσιαστικά το προϊόν είναι διαφορετικό, γιατί αποτελείται όχι μόνο από τα κλασικά δωμάτια, αλλά από βίλες και κατοικίες κι αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να κάνουμε πολύ δυνατές καμπάνιες marketing στο εξωτερικό. Πριν από κάποια χρόνια συμπεριλαμβανόμασταν στα πακέτα δώρων που δίνονταν στα βραβεία Όσκαρ και στα MTV».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ