Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, αποφάσισε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για την καταγγελία της υπόθεσης της για ομαδικά βιάσμο σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ισχυρίστηκε, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο «υπάρχει ομάδα που εκμεταλλεύεται ευάλωτα κορίτσια».
Όσο αφορά το πώς βρέθηκε πάρτι, η ίδια υποστήριξε πως έλαβε πολλά μηνύματα για να πάει στο πάρτι και τελικά αποφάσισε να πάει.

Όπως ισχυρίστηκε «ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας δικής της επιλογής, αφού τα έβαλε εκείνη» και μετά υποστήριξε πως της έφεραν ακόμα ένα, που αν και δεν το είχε βάλει εκείνη, το ήπιε. Μετά, η ίδια ισχυρίστηκε πως μπορεί να ήταν ζαλισμένη από το ποτό, αλλά ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».

Όπως δήλωσε αποφάσισαν να φύγουν από το πάρτι οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, αλλά η νεαρή την καθησύχασε, λέγοντάς της πως επικοινώνησε με τον φίλο της, ο οποίος θα της είπε ότι θα την βοηθήσει.

Όπως υποστήριξε η ίδια, αποφάσησε να κλείσει δωμάτιο γιατί ήθελα να κοιμηθεί και έτσι και έκανε. Πηγαίνοντας όμως σε αυτό συνάντησε τρεις άνδρες από το πάρτι σε έναν διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν -όπως ισχυρίστηκε- να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Από εκεί και πέρα η 24χρονη υποστήριξε πως δεν συναίνεσε σε τίποτα από όλα όσα έγιναν, αφού ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν άμεση βοήθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ