Κατέφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στην Κύπρο, η δημοφιλής και επιτυχημένη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, για να δώσει πνοή στις νύχτες του νησιού και να βάλει “φωτιές” στην πίστα της Λεμεσού.

Η ίδια θα εμφανίζεται στο Theama Venue στη Λεμεσό, μαζί με τον Λούκα Γιώρκα. Στην παρέα τους θα είναι ο Δημήτρης Καραδήμος αλλά και η Έλενα Παπαπαναγιώτου. Το σχήμα αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της στο νησί τα ξημερώματα Τετάρτης, το HELLO! Cyprus την “έπιασε στα πράσα” με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη για την παραμονή της στην Κύπρο για τους δυο επόμενους μήνες αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα με μεγάλα καλοκαιρινά parties (τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα προστασίας).

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξη της, με την Έλλη να ήταν ιδιαιτέρως φιλική και εγκάρδια με τους Κύπριους fans που την σταμάταγαν στο αερόδρομιο, δίνοντας “ραντεβου” στη Λεμεσό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δημοφιλής Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα βρεθεί σήμερα στην εγγραφή της εκπομπής του Λούη Πατσαλίδη

Δείτε όλα όσα αποκάλυψαν στο HELLO! με τον Λούκα Γιώρκα για το “καλοκαίρι’ τους στην Κύπρο και backstage φωτογραφίες από την φωτογράφισή της αφίσας τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ