Επέστρεψαν στην κανονικότητα της νυχτερινής ζωής και πραγματοποίησαν την πρώτη μεγάλη πρεμιέρα σε Κύπρο και Ελλάδα μετά τη lockdown εποχή και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Κύπρο και στις “Notes live” στη Λεμεσό και απογείωσαν το κέφι και την διασκέδαση.

Τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν στους Κύπριους την καλύτερη επιλογή για διασκέδαση. Το πρόγραμμα έδωσε το εναρκτήριο “λάκτισμα” η Χριστίνα Κυριάκου και Μαρία Θεοδότου ενώ λίγη ώρα μετά το μαγαζί “έπεσε” με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των One (θα εμφανίζονται κάθε Κυριακή μαζί τους) με το κέφι να ανεβαίνει στο ζενίθ.

Ήταν λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα, όταν η Δέσποινα Βανδή με το “Υπάρχει Ζωή” αναφώνισε ότι υπάρχει… νυχτερινή ζωή στην Κύπρο και βρέθηκε μετά από 1,5 χρόνο στο stage δίνοντας τον καλύτερος της εαυτό. Με ένα “καυτό” χρυσό φόρεμα η δημοφιλής τραγουδίστρια “αγκαλιάστηκε” από τους Κύπριους και πλέον όλοι μιλούν για την συνεργασία της χρονιάς για την ελληνική μουσική. Αυτή τη φορά… αλά κυπριακά.

Μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς, η συνεργασία τους επί σκηνής με παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και πιο σύγχρονα ξεσηκωτικά.

Δείτε φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το HELLO! από την πρεμιέρα τους

 

 

Πάντως λίγες ώρες πριν φωτογραφήθηκαν και έκαναν δηλώσεις μαζί, με την ίδια να λάμπει στο λευκό μίνι φόρεμά της αλλά και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να την υποδέχεται με τα πιο εγκάρδια λόγια στις “Νότες Live”.

https://www.instagram.com/p/CQ2u8M6pBmN/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ