Η Μελίνα Ασλανίδου είναι από τις γυναίκες που θα σε εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, θα σε κερδίσουν με τον χαρακτήρα τους αλλά θα σε ταξιδέψουν με την φωνή τους στους πιο ρομαντικούς δρόμους του μυαλού και της σκέψης σου.

Λίγες ημέρες πριν την συναυλία της στην Κύπρο, η Μελίνα μίλησε στο HELLO! για τις συναυλίες, το τραγούδι που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, την περίοδο της πανδημίας αλλά και ποιο τραγούδι ερμήνευσε πρώτη, το απέρριψε και είδε άλλη τραγουδίστρια να κάνει επιτυχία με αυτό.

Μελίνα, έρχεσαι επιτέλους στην Κύπρο για δυο μοναδικές συναυλίες με τον Στέλιο Ρόκκο. Θέλω να μοιραστείς μαζί μας τα συναισθήματα σου αλλά και τί να περιμένουμε.

Επιτέλους, ερχόμαστε ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Μας είχε λείψει η σύνδεση που είχαμε με την μουσική. Έρχομαι με τον Στέλιο Ρόκκο με ένα πρόγραμμα που θα το ευχαριστηθούν όλοι. Ξέρω ότι πλέον λόγω του covid είμαστε σε μια άλλη πραγματικότητα, μου έχει λείψει η Κύπρος. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε. Αξίζει, να το ζήσετε…

Μια από τις πολύ δυνατές στιγμές, είναι όταν ερμηνεύω τραγούδια του Στέλιου και αυτός δικά μου. Όλη η συναυλία είναι γεμάτη συναισθήματα, με συγκίνηση, χιούμορ και διασκέδαση. Με τον Στέλιο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε.

Περιμένω πως και πως να αναταμώσουμε και να συνδεθούμε έτσι όπως ξέρουμε. Θα νιώσουν μαγικά, είναι από τις πιο ωραίες συναυλίες που έχω κάνει, αυτές με τον Στέλιο. Θα αποδράσουμε με τον κόσμο και θα ζήσουμε κάτι μοναδικό.

Πώς βίωσες την καραντίνα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά;

Στην πρώτη καραντίνα γεννήθηκε ένα τραγούδι και μια συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Στην καραντίνα ήταν η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την αληθινή μας υπόσταση, να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, με τη μουσική. Εγώ αυτό έκανα και γεννήθηκαν πολλές ιδέες. Ήταν μια περίοδος να ανασυνταχθούμε, δεν ήταν εύκολο γιατί μας κόπηκε η έκφραση, ήταν σαν να μας φιμώνουν. Προσπαθώ να δω την θετική πλευρά σε κάθε γεγονός, αλλιώς δεν προχωράς.

Τί να περιμένουμε επαγγελματικά από εσένα τον επόμενο καιρό; 

Επαγγελματικά να περιμένετε καινούργια τραγούδια με τον Γιώργο Θεοφάνους και μετά πηγαίνουμε βήμα – βήμα λόγω και των καταστάσεων με την πανδημία.

Έχεις τεράστια καριέρα αλλά υπάρχει άραγε κάποιο τραγούδι, που να το κρατάς σαν “φυλαχτό” στην καρδιά σου όταν το ερμηνεύεις;

Τα τραγούδια είναι σαν τα παιδιά μου και τα αγαπάω όλα το ίδιο. Υπάρχουν όμως και κάποια τραγούδια που είναι πιο ξεχωριστά στην καρδιά μου όπως το “Λάθος” με τον Αντώνη Βαρδή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που να ερμήνευσε κάποιος καλλιτέχνης και να το ζήλεψες ή που να έχεις τραγουδήσει πρώτα εσύ και στο τέλος για διάφορους λόγους να δόθηκε σε άλλον τραγουδιστή; 

Το “Έλα” της Ελεονώρα, το είχα κάνει εγώ demo αλλά δεν ταίριαζε στο ύφος του δίσκου που θα έβγαζα. Αλλά χάρηκα όταν το άκουσα από εκείνη. Στη  μουσική όλα είναι όλων. Τα τραγούδια που ζηλεύω συνήθως τα βάζω στο πρόγραμμά μου, τα οικειοποιούμαι και τα ερμηνεύω. Όπως και τα δικά μου, μπορεί να τα πει όλος ο κόσμος.

Θα σε δούμε τηλεοπτικά; Έχεις δεχθεί κάποια πρόταση;

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα άμεσα σχέδια μου. Μου αρέσει όμως η τηλεόραση, θα ήθελα να κάνω ξανά κάποια στιγμή. Είναι κάτι που θα μου άρεσε πολύ. Για να δούμε…

Σε τί θα έλεγες HELLO! αλλά και σε τι Goodbye;

HELLO! ζωή και γιατί όχι, Goodbye στην μιζέρια.

ε την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλα βόλτα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις

Λεμεσός

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Δημοτικό Κηποθέατρο

Λάρνακα

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου

Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Ώρα έναρξης : 9 το βράδυ

Με την στήριξη του ΚΛΙΚ FM!

Χορηγός Sky Express Flight Everyday.

Διάθεση Εισιτηρίων : www.tickethour.com .cy και σε όλα τα καταστήματα της ACS.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ