Είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους και διαχρονικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του νησιού μας.

Η αμεσότητά του, το χαμόγελο του αλλά και η φωνή του, έχουν κάνει τον Ηλία Χαλντούπη αγαπητό στο ευρύ κοινό. Θεωρείται η “ήρεμη δύναμη” των fm και πλέον “κάνει… έφοδο” και στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από μια ελληνική σειρά, η οποία προβάλλεται από το ΡΙΚ και τιτλοφορείται “Η τελευταία ώρα”.

Ο ίδιος με τόλμη και με αγάπη για ότι και να κάνει, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση σε καθήκοντα ηθοποιού και στο ρόλο ενός… λοχαγού.

Το HELLO! επικοινώνησε με τον Ηλία και μοιράστηκε μαζί μας τα πρώτα συναισθήματα από το νέο κεφάλαιο στη ζωή του

“Η σειρά παίζεται στο Open Ελλάδος και στο ΡΙΚ. Με πήραν από την παραγωγή, μου ανέφεραν ότι έχουν ένα ρόλο για εμένα, ενός λοχαγού για ένα επεισόδιο και αν θα ενδιαφερόμουν. Το έκανα με χαρά και τα επεισόδια έγιναν τέσσερα και από ότι φαίνεται θα αυξηθούν.  Περνάω πάρα πολύ καλά στα γυρίσματα. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αγγέλα Σπανούδη, η οποία είναι στην παραγωγή και με πρότεινε για τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο σκηνοθέτης, Πάρης Προκοπίου, είναι εκπληκτικός και με βοήθησε πάρα πολύ, αφού με καθοδήγησε στο πως να συμπεριφερθώ στη σειρά, γιατί ήμουν εντελώς άπειρος. Οι ηθοποιοί, Παύλος Πιέρρος και Ελένη Σακκά με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα γιατί έχουμε πολλές κοινές σκηνές. Είναι πραγματικά καταπληκτικοί ηθοποιοί με λαμπρό μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολλούς αυτοσχεδιασμούς και έχω παρεκκλίνει από το σενάριο, βάζοντας και το δικό μου το χιούμορ κάποιες φορές.”

Δείτε μια από τις σκηνές στη σειρά και το νέο εγχείρημα του ραδιοφωνικου παραγωγού του Sfera:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ