Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο των γηπέδων και των media!

Ο λόγος για τον Κούλλη Παύλου, ο οποίος ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο ποδόσφαιρο μέσα από τις γνώσεις του και την φιλανθρωπική δράση ενισχύει το ρόλο του και το έργο του, προσφέροντας στο κοινό σύνολο αλλά και στο άθλημα που τόσο αγαπά ενώ στα νέα του καθήκοντα αποτελεί και η κοινοβουλευτική δράση του, ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης σε θέματα αθλητισμού στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Νέος, επιτυχημένος, ωραίος και πρόσφατα… ελεύθερος, αφού έχει πάρει διαζύγιο εδώ και ένα χρόνο. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και τρυφερός μπαμπάς, φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει βρει τον έρωτα σε μια εντυπωσιακή μελαχρινή.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξήσει τις κοινές τους εξόδους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ έχοντας στο πλάι τη νέα του σχέση εδώ και λίγο καιρό. Η μελαχρινή καλλονή δεν ανήκει στο χώρο των media αλλά στο χώρο της… επιστήμης. Είναι κλινική ψυχολόγος, ονομάζεται Ανδριάν Μενελάου, χαίρει μεγάλης εκτίμησης και από τους συναδέλφους στον τομέα της, και πλέον είναι full ερωτευμένη με τον καρδιοκατακτή των γηπέδων.

Δείτε φωτογραφίες και γνωρίστε το νέο ζευγάρι του νησιού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ