Είναι γεγονός!

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, επιστρέφει από τις διακοπές της “κλείνοντας” και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την σύσταση της εκπομπής.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν και η πρώτη καλή “γνωριμία” με το τηλεοπτικό κοινό έφερε και την υπογρφή της συνεργασίας πλέον και επισήμως για τη νέα σεζόν για την γυναίκα που θα κάθεται στο πάνελ της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ομάδα της εκπομπής, “κλείδωσαν” τη συνεργασία τους με ακόμη ένα νέο άτομο που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής από τη νέα σεζόν (6 Σεπτεμβρίου θα είναι η μεγάλη πρεμιέρα), δίνοντας έτσι νέο αέρα στην αγαπημένη απογευματινή παρέα.

Το νέο πρόσωπο ακούει στο όνομα Σοφία Πρωίμου, η οποία είναι τραγουδίστρια, έχει συμμετέχει στο The Voice και είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός. Η Σοφία μας κρατούσε συντροφιά τον τελευταίο μήνα της εκπομπής ως guest παρουσία, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό και πέρνοντας έτσι το “πράσινο φως” να είναι βασικό κομμάτι της εκπομπής. Με πολύ χιούμορ αλλά και καίριες απόψεις η Σοφία θα μοιράσει αγάπη μαζί με τον Χάρη Παπαθεοχάρους και τον Δημήτρη Δερματά στο πάνελ της εκπομπής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ