Η Ανδρεάνα Φραγκούδη και ο επιχειρηματίας Πάνος Δημητριάδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάρο σε έναν εντυπωσιακό και ρομαντικό γάμο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του νησιού του Αιγαίου αλλά και της Κύπρου.  Το ζευγάρι αιφνιδίασε όλους με την απόφασή τους να παντρευτούν, αφού το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η ίδια είχε προβεί σε αναβολή του γάμου της στο παρελθόν, λόγω πανδημίας αλλά ο έρωτάς τους πηρε ξανά φτερά και ταξίδεψε στα κύματα του Αιγαίου.

Πλήθος φίλων και συγγενών από την Κύπρο βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί που επισφράγισε τον έρωτά τους μετά από μια δεκαετία φλογερής σχέσης και έρωτα.

Τις εντυπώσεις “έκλεψε” το ονειρικό της νυφικό, το οποίο έγινε “talk of the town” σε παρέες κοριτσιών ενώ όλοι αναρωτιούνται ποιου οίκου ήταν αλλά και πως κατέληξε σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ανδρεάνα είχε μόνο ένα σκοπό. Να βρει το νυφικό της ζωής της, χωρίς να κοιτά μάρκες και κατέληξε στο λευκό νυφικό με το πέπλο και την ουρά, που εντυπωσίασε τους καλεσμένους αλλά και τα social media.

 

Αν και έκανε κάποιες δικές της παρεμβολές για να τελιοποιήσει την έμπνευση που είχε εξ αρχής, η επιλογή του νυφικού ακούει στο γνωστό οίκο μόδας MillaΝova.

Και αν θες και εσύ να ταξιδέψεις σε όλα όσα έγιναν στο γάμο της, ακολούθησε τους παρακάτω συνδέσμους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ