Πριν από λίγους μήνες, το διεθνούς φήμης μοντέλο Heidi Klum ήρθε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model του οποίου έχει αναλάβει την παρουσίαση.

Μάλιστα η Heidi Klum είχε περάσει όμορφες στιγμές κατά την διαμονή της στην Ελλάδα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, τον μουσικό Tom Kaulitz. Το ζευγάρι είχε περιηγηθεί στα αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας και στη συνέχεια διασκέδασε στα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Heidi Klum ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα απόσπασμα από το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου στο οποίο διακρίνονται μαγευτικά πλάνα από τα γυρίσματα στη Μύκονο.

Μάλιστα για τις ανάγκες των γυρισμάτων η χώρα μας φιλοξένησε και την Kylie Minogue. Αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού όμως πέρα από τις ελληνικές ομορφιές είναι η συμμετοχή μοντέλων plus size αλλά για πρώτη φορά συμμετέχουν στο διαγωνισμό και δυο μοντέλα άνω των εξήντα ετών κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα καινοτόμο. Μάλιστα η Heidi Klum εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις τους.

Το Germany’s Next Top Model το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου για 17 τηλεοπτική σεζόν, έχει μεγάλες διαφορές στον τρόπο επιλογής και δοκιμασιών τόσο από το America’s Next Top Model με παρουσιάστρια την Tyra Banks στο παρελθόν και σίγουρα και από το δικό μας GNTM.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ