Η Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί το τελευταίο διάστημα να βιώνει μια δύσκολη περίοδο, καθώς η Νίκολα Πελτζ, σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ, αποκάλυψε ότι ενώ ήθελε η σχεδιάστρια να δημιουργήσει το νυφικό της, είχε αρνηθεί αφού παραδέχτηκε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει έγκαιρα, ωστόσο βρίσκει τρόπους να ξεφεύγει από τις δύσκολες συγκυρίες.

Το Σαββατοκύριακο, η Βικτόρια βρέθηκε με την οικογένεριά της στο σπίτι της στο Cotswolds και μοιράστηκε φωτογραφίες οικογενειακής φύσεως. Την Κυριακή, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από ένα ειδικό δείπνο, στο οποίο περιλαμβάνονταν ο σύζυγός της, ο γιος Ρόμεο, οι γονείς της, Τζάκι και Άντονι Άνταμς, καθώς και ο αδελφός της Κρίστιαν και οι δύο ανιψιές της, Tallulah και Libby.

«Ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε σε μια φωτογραφία τους όπου κάθονται όλοι γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι. Σε μια άλλη φωτογραφία βλέ,ουμε τη Βικτόρια Μπέκαμ δίπλα στην αδερφή της Λουίζ, και τη μαμά τους Τζάκι. «Σας αγαπώ και τις δύο», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας.

Παράλληλα, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μια εικόνα της ως παιδάκι, με την οποία εξέφρασε την ανυπομονησία της για το Paris Fashion Weekend.

Η σχεδιάστρια ήταν ένα αρκετά χαριτωμμένο κοριτσάκι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που κοινοποίησε, ενώ η αγάπη της για τη μόδα ήταν ευδιάκριτη από τότε.

Βικτόρια Μπέκαμ: Τραγουδά σε καραόκε και όλοι απαιτούν την επανένωση των Spice Girls

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ