Όπως ο περισσότερος κόσμος, έτσι και η Βάσω Λασκαράκη είναι στο σπίτι, αφού η χιονόπτωση έχει καταστήσει δύσκολες τις μετακινήσεις. Η ηθοποιός της σειράς “Σε ξένα χέρια”, η οποία προβάλλεται από την κρατική τηλεόραση, κοινοποίησε μια σειρά από stories όπου η κόρη της Εύα επιδίδεται σε γυμναστικές επιδείξεις.

Η υπερήφανη μητέρα της φαίνεται εντυπωσιασμένη από τις ικανότητες της μικρής, η οποία όπως θα δείτε έχει πραγματικά ταλέντο και είναι ευλύγιστη! Κάνει κατακόρυφο στον αέρα και εντυπωσιάζει αναμφισβήτητα.

Η Βάσω Λασκαράκη φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, η οποία αποτελεί κύρια προτεραιότητά της. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά πρέπει να αποδεχτούν μια κατάσταση, και βρίσκουν αργά ή γρήγορα τη σχέση με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε αυτήν την αγωνία. Την έχω περάσει κι εγώ, και ο Γιάννης προφανώς αλλά και ο Λευτέρης… Το παιδί πρέπει να έχει και τον χώρο του. Την οικογενειακή κατάσταση της κόρης μου δυστυχώς ή ευτυχώς την ξέρει όλη η Ελλάδα».

Αν και δεν συνηθίζει να κοινοποιεί στιγμιότυπα με την Εύα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε τις υπέροχες λήψεις τους, οι οποίες μάλιστα κέρδισαν πολλά likes και σχόλια.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το HELLO Greece  και το τσίρκο 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ