Η Sharon Stone μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της και έκανε μία έκκληση σε όλες τις γυναίκες.

Η Sharon Stone κάνει έκκληση στις γυναίκες να «παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη» από τους γιατρούς, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα ότι διεγνώσθη με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο».

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα έκανε γνωστό ότι η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση.

Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, πήγε σε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

Sharon Stone

«Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας» έγραψε, προσθέτοντας: «Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά.» έγραψε η ίδια στο Twitter.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χολιγουντιανή ηθοποιός υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Πέρυσι, αποκάλυψε πως το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους από το σώμα της που ήταν τεράστιοι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ