Μια ιδιαίτερα χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Romee Strijd.

Σε σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας ανακοίνωσε πως μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της, Laurens van Leeuwen θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες.

Την ανακοίνωση συνόδευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, όπου ποζάρουν ευτυχισμένοι αγκαλιά στον κήπο τους σπιτιού τους, ενώ κρατούν απαλά τη μικρή κοιλίτσα που άρχισε ήδη να σκιαγραφείται.

Άσχετα όμως από την χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων, το γνωστό μοντέλο βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε όλο αυτό το διάστημα και που άρχισε να την κάνει να χάνει τις ελπίδες της σχετικά με τη μητρότητα.

Ο άγγελος της Victoria’s Secret αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πολυκυστικές ωοθήκες το 2018, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια που είχε προβλήματα με την έμμηνο ρύση.

Η συγκεκριμένη πάθηση ορίζεται από ορμονικές ανισορροπίες και μεταβολικά ζητήματα που επηρεάζουν τις ωοθήκες, προκαλώντας ακανόνιστες περιόδους και μερικές φορές διακόπτοντας πλήρως τη διαδικασία ωορρηξίας.

Όπως ανέφερε στη λεζάντα, αφού ερεύνησε την κατάσταση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο τρόπος ζωής της φταίει, οπότε έκανε κάποιες αλλαγές και μετά από λίγο καιρό άκουσαν τα ευχάριστα.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ