Βιντεοκλήση με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Ρεγγίνα Μακέδου!

Η νεαρή TikToker διαγνώστηκε με καρκίνο και παρά να παραπονιέται, προσπαθεί να χαμογελά, να προχωρά και να “ξορκίζει” την ασθένεια της με ενέργεια, θετική αύρα και…μπόλικο χορό. Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα, όπου αναρτά συχνά περιεχόμενο δίνοντας ελπίδα στην ίδια…αλλά και σε άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο.

Μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό, μοιράζεται σκέψεις, συναισθήματα και στάσεις ζωής…τις περισσότερες φορές από το δωμάτιο νοσοκομείου. Παρόλα αυτά, η Ρεγγίνα Μακέδου έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, έχει γίνει viral με την στάση της και μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις της…”δίνει” μηνύματα και γίνεται παράδειγμα προς μίμηση.

Όπως ανέφερε στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, στην αρχή δεν γνώριζαν ούτε οι γιατροί, αλλά ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό πως βιντεοσκοπεί και αναρτά τέτοιου είδους περιεχόμενο διαδικτυακά.

“Στην αρχή δεν το γνώριζαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά επειδή ξεκίνησαν να ανεβαίνουν οι followers δεν μπόρεσα να το κρύψω. Μέχρι που μια μέρα είδαν το βιντεάκι που έκανα όταν είχα πυρετό, το είδαν οι γιατροί μου”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ