Για το αντίκτυπο που είχε στη ζωή του η «ψυχοθεραπεία» μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι σε συνομίλία του με τον CEO Alexi Robichaux του BetterUp. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνισή του μετά την κηδεία της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε πώς με τη ψυχοθεραπεία έχει καταφέρει να χτίσει την αυτοπεποίθησή του, που δε γνώριζε ότι έχει μέχρι τότε. «Από τη στιγμή που ξεκίνησα θεραπεία, μου άνοιξαν τα μάτια», εξήγησε και πρόσθεσε: «Νόμιζα πώς μέχρι τότε υπήρχε μόνος ένας τρόπος ζωής για εμένα και η θεραπεία έσκασε αυτή τη φούσκα».

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε λέγοντας: «Τότε, όταν βρήκα το δρόμο μου, ξαφνικά συνειδητοποίησα την προοπτική που έχω και κατάλαβα την αξία μου. Βρήκα την αυτοπεποίθησή μου που ποτέ δεν πίστευα ότι έχω».

Πραγματοποίησε τη νέα εμφάνισή του εμφάνιση μετά τη συνέντευξη της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ στο Variety. Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε αποκαλύψει πώς με το σύζυγό της, διαχειρίστηκαν το πένθος της βασίλισσας Ελισάβετ. «Στις μεγάλες στιγμές της ζωής σου, βλέπεις μία άλλη προοπτική», δήλωσε η Δούκισσα του Σάσεξ και είχε τονίσει: «Σε κάνει να αναρωτιέσαι πού θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου».

Στο Variety η Μέγκαν Μαρκλ είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της: «Αυτή τη στιγμή, αισθανόμαστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιαμό για όλα τα πράγματα τα οποία χτίζουμε. Εστιάζουμε επίσης στο ίδρυμά μας [Archewell]».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ