Η Ντόρα Μακρυγιάννη βιώνει τη δική της απομόνωση σε καραντίνα μαζί με την αδερφή της στην Αθήνα!

Η γνωστή ηθοποιός πραγματοποίησε σύνδεση μέσω Skype στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου “Alpha Καλημέρα” και μίλησε στην Στέλλα Στυλιανού και στους τηλεθεατές για το πώς βιώνει η ίδια την κατάσταση.

“Περνάω ήσυχα στο σπίτι όπως όλοι, με ψυχραιμία και ηρεμία γιατί χρειάζεται πολύ αυτές τις μέρες. Τελικά το είχα πολύ περισσότερο ανάγκη, ήξερα ότι μου είχε λείψει το σπίτι και η ηρεμία, αλλά συνειδητοποίησα ότι το είχα πάρα πολύ ανάγκη. Μου είχε λείψει λίγο αυτό το δίχως πρόγραμμα, ο περισσότερος ύπνος, το περισσότερο μαγείρεμα, μένω και με την αδερφή μου οπότε περνάω και λίγο πιο ευχάριστα δεν είμαι εντελώς μόνη μου και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τον χρόνο όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά, αλλά και κάνοντας και κάνοντας και τίποτα κάποιες μέρες. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία λόγω του ιού να καθίσουμε σπίτι μας, αλλά όσο κρατάμε περισσότερο τη ψυχραιμία και την ηρεμία αυτό βγαίνει. Εγώ για τους ανθρώπους που αγαπάω μπορώ να κάνω πολύ παραπάνω πράγματα από το να μείνω στο σπίτι μου για λίγες μέρες, όποτε αυτό μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον”

Στη συνέχεια, η “Γυναίκα χωρίς όνομα” δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς θα περάσει το φετινό διαφορετικό Πάσχα, αφού όπως δήλωσε θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι μακριά από τους δικούς της.

“Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω Πάσχα μακριά από τους δικούς μου, γιατί είμαι από επαρχία, αλλά σκεφτήκαμε με την αδερφή μου να βγάλουμε έξω το τραπέζι το μεγάλο, να ψήσουμε κάποιο κρέας, αλλά οι δυο μας, εδώ. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που βλέπω σειρές”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ